Results 1 to 6 of 6

Thread: component werkt maar deels (ontvangen werkt niet goed)

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2004
    Location
    Haarlem, Netherlands
    Posts
    14

    component werkt maar deels (ontvangen werkt niet goed)

    Klopt het dat de laatste versie die ik heb gedownload (14 april 2004) niet volledig werkt?

    Ik heb problemen met het ontvangen van messages.. De OnIncomingMessage wordt niet getriggerd.

    Als ik dan in de source ga kijken zie ik dat het (denk ik) mis gaat in de TMsnSessio.ProcessMessage mis gaat..

    Hier is het ContentType namelijk nooit 'MIME-Version' en daarom blijft ie op 'typing' staan..

    Ik ben er nu zelf een soort hack voor aan het schrijven, maar echt mooi is dat natuurlijk niet..

    Klopt het, dat die bug erin zit, of zie ik gewoon iets over het hoofd?

  2. #2
    Ik zal er misschien vanavond, en anders morgen, even naar kijken voor je.

  3. #3
    Hier geen problemen, heb dezelfde source als die op de server staat.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	ss.png 
Views:	273 
Size:	20.1 KB 
ID:	1730  

  4. #4
    Source van bovenstaande test applicatie heb ik bij deze post gevoegd.
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Senior Member PsychoMark's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Raamsdonksveer
    Posts
    10,269
    Even terzijde; ik zie dat je niet MSN Messenger zelf gebruikt, wellicht dat daar 't probleem in zit? Wie weet draait Messenger een nieuwer protocol met andere eigenaardigheden...

    Heb 't zelf niet getest hoor, maar 't viel me zo even op
    Qui custodiet ipsos custodes

  6. #6
    Alles verloopt bij MSN via de server. Daar worden ook protocol verschillen opgelost zodat elke client de juiste gegevens binnen krijgt. Het maakt dus niet uit welke client je gebruikt, maar misschien heb je gelijk. Zal het even testen.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 67
    Last Post: 15-Jun-04, 11:32
  2. Code hergebruikt maar werkt NIET
    By eagle00789 in forum Algemeen
    Replies: 26
    Last Post: 22-Jul-03, 23:41
  3. app werkt onder NT 4, maar 2000 niet
    By micha in forum Algemeen
    Replies: 19
    Last Post: 02-Jul-02, 08:03

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •