Results 1 to 4 of 4

Thread: AllowPaging Datagrid D8 asp.net

  1. #1

    AllowPaging Datagrid D8 asp.net

    Hallo,

    Ik heb de onderstaande code gemaakt om een grid te vullen.
    Als ik Allowpaging op true zet en pagesize = 15, en ik voer meer dan 15 records in krijg ik een foutmelding dat er te veel records in de grid geplaatst worden.

    Weet iemand wat ik fout doe, alvast bedankt.
    Eric

    Code:
    procedure TWebForm1.DataGrid1_PageIndexChanged(source: System.Object; e: System.Web.UI.WebControls.DataGridPageChangedEventArgs);
    begin
    DataGrid1.CurrentPageIndex:= e.NewPageIndex;
    SelectAll;
    end;


    Code:
    function TWebForm1.SelectAll: Boolean;
    var
    SqlConnection  :  BdpConnection;
    SqlDataAdapter : BdpDataAdapter;
    Ds             : DataSet;
    Dt             : DataTable;
    SqlString      : string;
    
    begin
    
    SqlString:='SELECT * FROM WebEcoLeden';
    
    try
     SqlConnection:=BdpConnection.Create();
     SqlConnection.ConnectionString:=
     ConnectionStringUitvoeren(DP_Groepsleden.ServerNaam);
     SqlDataAdapter:= BdpDataAdapter.Create(SqlString ,SqlConnection);
     SqlDataAdapter.MaxRecords:=10;
     SqlDataAdapter.StartRecord:=1;
     Ds:=DataSet.Create;
     SqlDataAdapter.Fill(Ds,'WebEcoLeden');
     Dt:=Ds.Tables['WebEcoleden'];
     DataGrid1.DataSource:=Dt.DefaultView;
     DataGrid1.DataBind;
     SqlConnection.Close;
    
    except on E: Exception do
     MsgDlg(Self, 'Fout Select');
    end;
    
    end;
    Last edited by Dees; 06-Nov-04 at 17:51.

  2. #2
    SillyMember Dirk Andries's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Gent
    Posts
    7,721
    1) Wat bedoel je met 'invoeren'?
    2) Wat is de bedoeling eigenlijk.
    3) Terzijde: StartRecord is 0 based?

    Ik gebruik geen BDPAdapters, kan het dus niet testen. Je lkan ook StartRecord en MaxRecord meegeven bij de DataAdapter.Fill. Ik heb hier geen problemen mee:
    Code:
     Adapter := FbDataAdapter.Create(cmdEmployee ,Connection);
     DS := DataSet.Create('FBExample');
     Adapter.Fill(DS,0,9,'Employee');
    Maar nogmaals, ik ben niet zeker wat je bedoelt met 'invoeren'
    All methodologies are based on fear. -- Kent Beck.

  3. #3
    Het is inmiddels opgelost, ik had
    HTML Tidy "format document" gebruikt
    en daardoor is mijn aspx bestand "verminkt"
    na het terug zetten van een backup werkt alles weer goed,
    startrecord heb ik weggehaald.
    bedankt voor je antwoord.
    Eric

  4. #4
    SillyMember Dirk Andries's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Gent
    Posts
    7,721
    Originally posted by tecknow@euronet
    ... en daardoor is mijn aspx bestand "verminkt" ...
    Ja, het blijft behelpen op dat vlak met D8.
    All methodologies are based on fear. -- Kent Beck.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Printen van DataGrid
    By Eraser_nl in forum Databases
    Replies: 23
    Last Post: 13-Jan-07, 17:08
  2. Replies: 31
    Last Post: 04-Jul-04, 19:13
  3. HTML code in ASP.NET app.
    By Siep in forum .NET
    Replies: 8
    Last Post: 15-Jun-04, 23:56
  4. ASP.NET en "No Caching"
    By Anders in forum .NET
    Replies: 5
    Last Post: 08-Jun-04, 21:07
  5. Data weergeven in een datagrid.
    By Dees in forum .NET
    Replies: 4
    Last Post: 29-Mar-04, 21:31

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •