Results 1 to 1 of 1

Thread: MendriX zoekt een gepassioneerde Delphi Software Developer

 1. #1

  MendriX zoekt een gepassioneerde Delphi Software Developer

  Name: MendriX.png
Views: 630
Size: 3.2 KB
  Gepassioneerde Delphi Software Developer

  Benieuwd naar de IT achter jouw internet bestelling?
  Bij MendriX maken wij de apps om je hierover te informeren, deze te plannen en bij je af te leveren. Bij ons ben jij verantwoordelijk voor het maken van de software waarmee dit slim en efficiënt gedaan wordt!

  Jij bent de slimme, analytische ontwikkelaar die…
  …zelfstandig in een team van collega´s nieuwe en innovatieve software ontwikkelt waarbij je direct resultaat ziet van je inspanning. Je bent betrokken bij de continue doorontwikkeling van onze standaard producten, zorgt ervoor dat kwaliteit geleverd wordt en de deadline gehaald wordt. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor alles van het technisch ontwerp tot en met livegang en ondersteuning na oplevering. Dit doe je uiteraard in nauw contact met de andere ontwikkelaars, de tech lead, de productowner en onze consultants.

  Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Nieuwe functionaliteit toevoegen en fixes maken op onze standaard producten.
  • Meedenken over de wijze waarop de architectuur blijft passen bij onze groeiende klanten.
  • Verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling van A tot Z, inclusief de non-functionele requirements zoals schaalbaarheid, performance en usability.

  Wij gebruiken diverse ontwikkeltools, waaronder Delphi, C#, HTML5/CSS3, JavaScript en PhoneGap. In jouw functie ligt het zwaartepunt op het ontwikkelen voor onze desktop en server oplossingen in Delphi.

  Programmeren is je passie…
  .. en je herkent je in de volgende kenmerken.

  • Je hebt een afgeronde HBO studie.
  • Je bent een objectgeoriënteerde programmeur die klassen begrijpt en kan maken.
  • Je hebt kennis van SQL, sockets, timers, threading en design patterns.
  • Een zelfstandige werkhouding en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Pré: kennis van Delphi, REST, Jenkins, JSON en Azure/AWS.

  Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Wij bieden jou een fulltime functie (32 tot 40 uur per week) met flexibele werktijden, veel vrije dagen en een boven marktconform salaris. Bij ons heerst geen haantjesgedrag en we hebben een open, oprechte en behulpzame cultuur. Wij zorgen voor plezierig en uitdagend werk, geen gezeur over goede werkmiddelen (snelle laptop, monitoren, etc.), een carrièreladder (maar geen roltrap!), toegankelijke leidinggevenden en collega’s, trainings- en opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding, gratis pensioenadvies, een goede bereikbaarheid met het OV en nog veel meer extra’s.

  Over MendriX
  Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van logistieke software en uitgegroeid tot marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt met grafische planborden, mobiele communicatie, integratie en verwerking van opdrachten. MendriX ontzorgt, neemt werk uit handen en zorgt voor meer rust in organisaties. Wij denken (op creatieve wijze) mee met onze klanten. Gewoon, omdat zij stuk voor stuk uniek zijn en deze aandacht verdienen.
  Het leuke aan werken bij ons is dat er een echte teamspirit heerst. In een enthousiast team zetten wij ons samen in voor onze klanten en elkaar. Wij kijken verder dan wat gangbaar is in de markt met als resultaat een hoge klanttevredenheid en (nog) meer plezier in ons werk. We willen simpelweg de beste zijn!

  Net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar jou?


  Stuur dan vandaag nog je CV per e-mail naar Laurens van Run. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook even contact opnemen via telefoonnummer 0346 290 700. Tot snel!

  Last edited by Marcel; 19-Dec-16 at 11:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •