Results 1 to 2 of 2

Thread: OnNeedClientCertificate niet getriggerd in VM

  1. #1
    John Kuiper
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Almere
    Posts
    8,682

    OnNeedClientCertificate niet getriggerd in VM

    Ik heb een programma, waarbij een clientcertificaat mee wordt geleverd via HTTPRio.
    Daarbij gebruik ik OnNeedClientCertificate om aan te tonen dat ik een certificaat heb. En als er geen is toon ik een scherm welke ik dan alsnog kan selecteren.

    Maar het hele event OnNeedClientCertificate wordt niet getriggerd. Niet via debugging, losstaand opgestart met Shift F9 of met cmd.
    Als ik dat zelfde programma op een andere computer start, zie ik wel dat de OnNeedClientCertificate event wordt toegepast.

    Mijn hele ontwikkelomgeving staat op een Windows 10 VM Met Delphi 10.4.2

    Heeft iemand dit nog wel eens meegemaakt met een VM?
    Delphi is great. Lazarus is more powerfull

  2. #2
    John Kuiper
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Almere
    Posts
    8,682
    Probleem opgelost.
    Delphi triggert dit event niet. omdat op deze VM geen één certficaat is geintalleerd. Blijkbaar kijkt hij in de lijst van geïnstalleerde certs. Bij niets gevonden hoeft er ook geen certificaat worden ingelezen en meegenomen.
    Delphi is great. Lazarus is more powerfull

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •