Results 1 to 13 of 13

Thread: Probleem bij openen thread na "zoeken".

  1. #1

    Probleem bij openen post na "zoeken".

    Ik zocht naar posts met 'windows' er in en ik krijg een keurige lijst, maar van geen enkele post krijg ik de inhoud te zien na selecteren (blanco scherm, geen html code ontvangen zo te zien).
    Anders kan ik alle posts bekijken.
    Gebeurt zowel op mijn PC (windows 11) als op mijn tablet (Android).
    Ik gebruik in beide gevallen FireFox.

    Alvast bedankt.
    Last edited by Dany; 02-Jun-23 at 18:27.
    Vriendelijke groeten,
    Dany

  2. #2
    Hier hetzelfde probleem zowel met Firefox als met Chrome. Het lijkt erop dat als je het laatste gedeelte van de url weghaald (&highlight=windows) het wel werkt. Misschien dat windows een reserved woord is dat niet juist ge-escaped is of zo...

  3. #3
    Ha. Welbedankt. Het gaat inderdaad niet fout voor alle woorden. De meeste geven geen problemen. "Android" geeft wel weer het probleem. Lastig als je bv het OS verdenkt van iets en wat wil opzoeken op het forum. Ik denk dat de webserver geen HTML code stuurt in die gevallen, maar waarom? Dat is de vraag.

  4. #4
    Dat is best knap gemaakt door de bouwers van het forum toch? Ik zal eens zoeken of er ergens een instelling "laat de OS'en maar gewoon staan" is.
    Marcel

  5. #5
    Fornicatorus Formicidae VideoRipper's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Vicus Saltus Orientalem
    Posts
    5,669
    Uhm... ik weet niet of dit met elkaar te maken heeft, maar ik lijk nu een soortgelijk probleem te hebben met deze post van Dany: Windows theme gebruiken in mijn applicatie.

    En daarvoor hoef ik niet eens te zoeken: ik klik direct op de link vanuit het forum topic overzicht.
    Wat mij ook opvalt is dat het "Gelezen" vlaggetje niet gezet wordt in de DB: het topic blijft staan op het "Nieuw" bericht icoontje.
    (Chrome, Windows 10)
    TMemoryLeak.Create(Nil);

  6. #6
    Hier ook problemen met die post.
    Er staat 'Windows' in de URL

    Als ik alles na de post-id eraf strip kom ik er wel.
    https://www.nldelphi.com/showthread.php?44209

    Ps. De server zal in dit geval wel een duidelijke foutmelding achterlaten in zijn error.log.

  7. #7
    Fornicatorus Formicidae VideoRipper's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Vicus Saltus Orientalem
    Posts
    5,669
    Quote Originally Posted by rvk View Post
    Als ik alles na de post-id eraf strip kom ik er wel.
    Hehehehe, verhip.
    TMemoryLeak.Create(Nil);

  8. #8
    Fornicatorus Formicidae VideoRipper's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Vicus Saltus Orientalem
    Posts
    5,669
    De post van Frans van vandaag in FreePascal / Lazarus: Error vanuit Wind0ws
    TMemoryLeak.Create(Nil);

  9. #9
    Dat is wel reuze hinderlijk zeg, die blanco pagina.

  10. #10
    Zo, we zijn eruit hoor Er stond een IIS module (C:\Windows\System32\inetsrv\HTTPCacheLog.dll) ge´nstalleerd die dwars lag. Hoe die daar kwam en waarom hij dwars lag vind ik nog wel zorgelijk, maar voor nu werkt alles weer...
    Marcel

  11. #11
    Fornicatorus Formicidae VideoRipper's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Vicus Saltus Orientalem
    Posts
    5,669
    Dat vind ik goed om te horen Marcel!
    TMemoryLeak.Create(Nil);

  12. #12

  13. #13
    Welbedankt!
    Vriendelijke groeten,
    Dany

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •